Hírek : Kik, hogyan, mióta, s milyen célból irtják a magyarokat |
Kik, hogyan, mióta, s milyen célból irtják a magyarokat
Tejfalussy András 2008.08.12. 17:15
Kik, hogyan, mióta, s milyen célból irtják manapság is millió számra a magyarokat orvosi és természetgyógyászi csalásokkal. SURJÁN LÁSZLÓ 1992. december 12-én megszavaztatta az Országgyűléssel, hogy a káliummal etetés 18-70 gramm/fő/nap közötti dózissal sem árthat a magyaroknak (8253/1992. sz. miniszteri válasz, dr. Kovács Pál és dr. Papp János képviselők interpellációjára) és azóta kiterjedten kálisót és kálium-citrátot és más káliumtartalmú vegyületeket alkalmaznak a konyhasó helyett és pl. kálium-aluminium-szulfátot (timsót) stb. is, dózis korlátozás nélkül engednek ételek készítésére használni.
A nátriumpótlás élettanilag optimális (fiziológiás) napi dózisa az izzadástól is függ. A fiziológiás napi nátriumdózis felnőttnél, amikor nem izzad számottevő mértékben, minden orvos által jól ismerten,. megfelel az infúziós fiziológiás sóoldat beadásakor szokásosnak (ilyenkor a szív számára optimális nátrium mennyiséget desztillált vízben feloldott 18 gramm konyhasóval, egy nap alatt 2 liter fiziológiás infúziós Ringer-oldattal juttatják be) 8 gramm. Erős izzadás esetén viszont az izzadsággal is elveszíthet a szervezet naponta 8 gramm nátriumot, aminek a pótlásához étkezési úton 18 gramm konyhasó bevitel szükséges. A nátrium hiánytalan pótlása elsősorban a vérkeringés fennmaradása miatt létfontosságú. Élettani szempontból nem pótolják az elvesztett nátriumot a nem nátrium vegyületek, akkor sem, ha ugyancsak "sós ízűek". Nem a "sós íznek", hanem a nátriumnak a pótlása az élettani alapkövetelmény.
Erős izzadással együtt járó fizikai munka, sport esetében napi 15 gramm nátriumnak a pótlás is élettani szükséglet lehet. Ennyi nátrium 33 gramm konyhasóban van.
Az ennél sokkal kisebb dózisú nátrium pótlás nem egészséges. Manapság az lett a divat, hogy a legtöbb természetgyógyász és orvos csak 1/2 - 2 gramm/fő/nap dózisú nátrium pótolást javasol, s a konyhasó helyett más sókat és ezen más sók rossz ízének az elnyomására fűszereket adagoltatnak az ételekbe, italokba. Ezek életrövidítő, ivartalanító, pszeudohermafroditizmust (buziságot) stb. okozó, súlyos egészség károsodást, életrövidülést, a nem kóser étkezésű lakosság "kívánt mértékben való" tömeges kipusztulását előidéző hatásúak. Csalásról van szó, vagy tudatlanságról? A www.aquanet.fw.hu internetes honlapunkon közzétett bizonyítékok szerint tudatos csalás, népirtás eszköze mind a nátriumpótlás akadályozás, mind a konyhasó megszokott sós ízének nátriummentes vegyületekkel pótoltatása, mind a desztillált víz ivóvízként használatának a mérgezőnek feltüntetése. A nem kóser étkezésű magyarok (magyarok, cigányok, zsidók stb.) kipusztulásának a tényleges mértékét pl. a konyhasó helyett kálisót, káliumcitrátot, timsót stb. tartalmazó bolti élelmiszerek, élelmiszer alapanyagok százalékos arányával és a víz klórozás mértékével lehet a nem kóser étkezésűek nyugdíjbefizetéseinek a kóser étkezésűek részére kifizethetőségéhez, s az betelepülő nem magyarok ingatlan szerzéséhez, vagyis az ingatlanokban utazók legnagyobb hasznát eredményező mértéken tartani. Átlagosan kb. 100.000 fővel kisebb a magyarok szaporulata, amióta elkezdték a nem kóser élelmiszerek konyhasótartalmának a csökkentését és a káliumtartalmának a növelését, vagyis 1960 óta, ugyanis akkor kezdték el a kálisóval mérgezően műtrágyázással többszörösére növelni az élelmiszernövények káliumtartalmát (és egyéb mérgező anyag tartalmát).
A Mózes II. 23. 20-33-ban is már leírt népirtási programnak az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb eszköze, hogy a nem kóser kenyeret a konyhasó sós ízét pótló káliumvegyületekkel készítik és a nem kóser ivóvizet a fertőző vírusoktól és baktériumoktól és mérgező vegyi anyagoktól megtisztító desztillálást károsnak, és a desztillált ivóvizet "vízmérgezést" vagyis életveszélyes sóhiányt okozónak tüntetik fel hivatalos előírásokban (lásd: magyar szabvány), holott a szükséges mértékben való konyhasó pótlás hivatalos szervek részéről is folytatott tudatos akadályozása és nem a desztillált ivóvíz okozza az életveszélyes sóhiányt. (Kb. 15 liter/fő/nap dózisú desztillált víz ivás okozhat a konyhasó megfelelő mértékben pótolni nem hagyása esetén a "vízmérgezés" a vér elektrolit víz és só arányai túlságosan eltorzításával.)
A mózesi fajirtási program és a talmudi fajirtási program szerint a hosszabb élet, a betegségekből kigyógyulás és a nem meddőség titka a desztillált ivóvíz és az erősen (konyhasóval) sózott kenyér fogyasztás, ami csakis a Jehova parancsait teljesítő vallásos (azaz kóser étkezésű) zsidók kiváltsága:
Mózes II. 23.: (25.) "És szolgáljátok az urat a ti Isteneteket,akkor megáldja a te kenyeredet és vizedet és eltávolítom ti közületek a nyavaját. (26.) El sem vetél, meddő sem lesz a te földeden semmi ; napjaid számát teljessé teszem. (28.) Darazsat is bocsátok el előtted és kiűzi előled a Khivveust, Kananeust és Khitteust. (29.) De nem egy esztendőben űzöm őt ki előled, hogy a füld pusztává ne legyen és meg ne sokasodjék ellened a mezei vad. (30). Lassan-lassan űzöm őt ki előled, míg megszaporodol és bírhatod a földet."
Talmud: (A böjtnap. 10 a. lap.) "Izrael országa esővizet iszik (desztillált vizet), az egész világ pedig a maradékot. ..... hasonlókép egy olyan emberhez, aki sajtot készít s az élvezhető részt kiválasztja, a hasznavehetetlent pedig otthagyja. (Baba m. 107b.) Betegség alatt az epét kell érteni, még pedig azért, mert 83 betegségnek van kitéve. ....De mindezt elűzi egy (fiziológiás szükséglet szerint tiszta konyhasóval sózott) sóskenyér és rá egy korsó (tiszta desztillált) víz."
Azt a módszer sem számít újnak, pl. amikor az orvosok a megbetegíteni akart emberekkel az egyébként az állati bőrök cserzéséhez használatos cserzőanyagot, a kálium-aluminium-szulfát timsót etetik. Hazánkban jelenleg élelmiszer szilárdító adalékként korlátozatlanul alkalmazhatják, mert az alkalmazott mennyiség nincs számszerűen korlátozva (egyik élelmiszer timsó tartalmára sincs előírva számszerű határérték).
Leleplezik a fenti csalást, a Nobel-díjas mellékvesekéreg kutatók mérései, s a további több mint 60 akadémiai kutatási publikációnak az 1976-ban (a többség számára észrevehetetlenül) publikált mérési eredményei, de az Országos Élelmezés Tudományi Intézet által elvégeztetett és kiértékelt klinikai mérések is, melyek során a 99%-ban káliumkloridból és káliumcitrátból álló "Redi sónak" a nátriumklorid helyett alkalmazása állítólagos gyógytápszer hatásait ellenőrizték, melynek során már az 1 - 2 gramm/fő/nap káliumdózis is minden egészséges, és minden betegek veséjére mérgezőnek bizonyult, s a 2 gramm/fő/nap dózis esetén a vérben lévő kálium mennyisége a szívműködést is veszélyeztető mértékűre (vagyis 5 mmol/liter fölé) nőtt.
Verőce, 2008. 07. 22.
Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő
(1-420415-0215) TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT
2621 Verőce, Lugosi u. 71.
|